Детски сандали Kiki-1 19-24

  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

76,00 лв

Add to wishlist

Data sheet

Height дължина на стелката на номер 19-12см,номер 20-12.5см,номер 21-13см,номер 22-13.5см,номер 23-14см,номер 24-14.5см

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Детски сандали Kiki-1 19-24

Детски сандали Kiki-1 19-24

Write a review

Path: > > > Детски сандали Kiki-1 19-24