ВРЪЩАНЕ: На основание БДC-515-88-М12, гаранционният срок на обувните изделия е 30 дни. Рекламации, връщане на стока  се приемат само на адрес: гр.София 1407, ул. Сребърна 2 8, тел.: 0700 800 68,0896 736 241

При скрити дефекти рекламацията се предявява при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията.

Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов се поемат от клиента. Съгласно чл. 120 от Закона за Защита на Потребителите, независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с дoговора за продажба съгласно този закон.

В случай, че поръчаните от вас артикули не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от сключения договор от разстояние, според условията от чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите. Разходите по транспорта на продукта в този случай се поемат от клиента. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка и етикировка, трябва да е неупотребявана и без нанесени повреди. Към пратката трябва да са приложени оригиналните документи, с които е получена – ордер и касова бележка.

Замяната се извършва, като връщаме сумата по банкова сметка, а Вие правите нова поръчка. 

При разлепване и остраним дефект обувните артикули се отремонтират в срок до 30 дни. При неправилна експлоатация производителят не приема рекламации! В случай, че получените от Вас обувки не отговарят на желания от Вас размер, можете да ни ги изпратите обратно, за да Ви възстановим сумата по посочена от Вас банкова сметка. Разходите по връщането са за Ваша сметка.

При връщане на стока без касов бон сумата не се възстановява.

СРОКЪТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМА Е ДО 14 ДНИ.

 

Бланка за връщане можете да свалите от ТУК.